een foto

van een object
een foto

foto's aanvragen

Alle foto’s uit de collectie van het Fries Verzetsmuseum zijn gedigitaliseerd en op te vragen via www.beeldbankwo2.nl. Hoge resolutie scans kunnen via de website van de Beeldbank worden aangevraagd. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Op https://beeldbankwo2.nl/nl/over-ons/beeldrechten vind je meer informatie over het gebruiken van foto’s en beeldrechten.

Daarnaast is het mogelijk om foto’s van objecten uit onze collectie te bestellen. Dat kan via onderstaand formulier. Het museum vraagt een vergoeding voor de levering en het gebruik van foto's. De kosten per foto bedragen €10,00 (inclusief BTW). Als je de foto wilt publiceren, bedragen de kosten €40,00 (inclusief BTW) per foto. Als de foto wordt gepresenteerd bij een onderzoek, kan de foto gratis gebruikt worden. Het maken van een nieuwe foto kost €80,00. Lees hier de voorwaarden voor het bestellen van een foto.

Voor de aanvraag heb je het object-/identificatienummer van het object nodig. Zoek hiervoor het object eerst op via onze collectiesite. We leveren de foto binnen twee weken, als hij voorradig is.

foto van een object bestellen

© Fries Verzetsmuseum - alle rechten voorbehouden disclaimer