word vriend

geef de verhalen door
steun het fries verzetsmuseum
word vriend

word vriend

steun het fries verzetsmuseum en geef de verhalen door

Het Fries Verzetsmuseum vertelt verhalen. Over mensen die moeilijke keuzes moesten maken in een bijzondere tijd. En over hoe de Tweede Wereldoorlog in Friesland werd en wordt beleefd. Verhalen die raken en confronteren, maar ook aan het denken zetten. Welke keuzes had u gemaakt? Had men überhaupt keuzes? En wat betekent vrijheid voor u vandaag de dag? Ooggetuigen en voorwerpen met een persoonlijk verhaal brengen de oorlog heel dichtbij. Met de verhalen houdt het Fries Verzetsmuseum de herinnering aan de oorlog in leven. Slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog worden herdacht. En vrijheid wordt gevierd. Het Fries Verzetsmuseum beheert en behoudt erfgoed uit oorlogstijd en geeft de verhalen door aan de komende generaties.

geef de verhalen door

Draagt u het Fries Verzetsmuseum een warm hart toe en wilt u bijdragen aan het voortbestaan en ontwikkeling? Word vriend! Met steun van onze Vrienden kunnen we activiteiten organiseren, maar ook bijzondere aankopen doen of restauraties uitvoeren. Zo bewaren we samen de verhalen en geven we deze door. U bent al Vriend vanaf €25,- per jaar.

Omdat wij met uw bijdrage meer kunnen doen, bieden wij u als vriend van het Fries Verzetsmuseum ook graag iets extra’s. Zo houden we u regelmatig op de hoogte van het wel en wee van het museum. U ontvangt uitnodigingen voor exposities en activiteiten en korting in de museumwinkel.

Wilt u genieten van de voordelen van het Fries Verzetsmuseum én het Fries Museum? Dan nodigen we u uit om vriend te worden van het Fries Museum. U heeft dan het gehele jaar gratis toegang tot beide musea en nog veel meer.

tijdelijke actie

Word nu Vriend van het Fries Verzetmuseum en ontvang een cadeaubon voor de museumwinkel t.w.v. €12,50!

beleid en jaarstukken

De Stichting Vrienden van het Fries Verzetsmuseum is verbonden aan de Stichting Verzetsmuseum Fryslân, de hoeder van de boodschap en eigenaar van de collectie die in bruikleen ondergebracht bij het Fries Museum. Klik hier voor meer informatie over het beleid en de jaarstukken van beide stichtingen. 

word vriend van het fries verzetsmuseum

© Fries Verzetsmuseum - alle rechten voorbehouden disclaimer