verzetsmuseum op NOT

Van 24-28 januari a.s. staat Fries Verzetsmuseum op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) Beurs, de grootste vakbeurs in het primair- en voortgezet en het middelbaar beroepsonderwijs. Samen met de verschillende oorlogsmusea en herinneringscentra van Nederland staat wij onder de noemer Educatie WOII voor u klaar om hun educatieve aanbod toe te lichten.

Educatie WOII: een initiatief van organisaties die verhalen over de Tweede Wereldoorlog levend willen houden. Op de portal www.tweedewereldoorlog.nl vindt u een overzicht van alle organisaties van Educatie WOII en hun educatieve aanbod. Dit educatieve materiaal is in te zetten binnen de vakken geschiedenis, burgerschap en maatschappijleer. In de NOT stand kunnen docenten in de huid kruipen van de Engelse geheime dienst.

Wilt u kans maken om gratis met uw klas naar de voorstelling Soldaat van Oranje – De Musical te gaan? Kom langs in onze speciaal ontworpen stand, beantwoord de vragen en kraak de code van de enigma!

Locatie stand Educatie WOII: hal 10, stand C.047.

Klik hier voor meer informatie over de NOT beurs.
Klik hier voor meer informatie over Educatie WOII.